PERSOONLIJKE GIFJES

Wil jij een eigentijdse aanvulling op je huisstijl? Dan heb ik iets gaafs voor jou: GIFs voor jouw bedrijf. Maak met deze gepersonaliseerde gifjes je Instagram Stories, andere social media en/of website nog herkenbaarder voor je (toekomstige) klanten. 

Bijvoorbeeld een ‘nieuwe post’, ‘shop nu’ of ‘swipe up’ GIF in jouw huisstijl. Ook kan ik je logo als basis nemen voor een GIFje.  

VAN ONTWERP NAAR EIGEN GIFS

Hoe werkt dat? Geen zorgen, ik regel alles voor je. Van het ontwerp van de GIFs, tot en met het moment dat ze zichtbaar zijn op Instagram. 

Als jij je ideeën en bestanden mailt, geef ik je een prijsindicatie. Ik maak eerst een plat ontwerp van de GIFs voor jou en omschrijf hoe ze zullen bewegen. Nadat jij akkoord bent, ga ik het ontwerp animeren. Als jij het GIFje goedkeurt, zorg ik ervoor dat ze via Giphy online komen. 

TIPS AANLEVEREN BESTANDEN

– Stuur bestandstypen die transparantie ondersteunen: PNG, PDF, TIFF of vectorbestanden zoals EPS, of AI.
– Kies voor de essentie in de boodschap: kort en klein
– Denk om het postzegelformaat, weinig details en weinig verschillende kleuren.
– Heb je een bepaalde voorkeur, schroom niet om dat mee te sturen.

Kwaliteit
Wat belangrijk is om te weten is dat een GIF bestand erg klein is. Hoe kleiner je dingen gaat maken hoe pixeliger en onscherper ze worden. Het is dus GEEN video en HD kwaliteit! 

Investering
Het ontwerpen van een GIF bestandje, plus het uploaden naar Giphy is al mogelijk vanaf 35 euro excl. BTW.

“Nogmaals dank voor je mooie moodboard. Ik ben echt nog steeds heel geraakt door het treffende van de logo’s, want het is eigenlijk precies waar ik naar op zoek ben.”

Jeanine Koning

Eigenaar, Yinschool

elyt
anke bakker
horse professional
yoga

“Werken met Ine, is werken met iemand die no-nonsense is, doet en uitvoert. Snel, flexibel en helder.”

Denis Brull

Senior communicatieadviseur, Okkinga Communicatie

“Ine is een goede luisteraar en verbeelder van de ideeën van haar klanten. Vlot en professioneel!”

Elies Hoeksma

Eigenaar, Elyt Consultancy

“Ik krijg van mijn klanten goede reacties op jouw werk, dat wilde ik je even laten weten”

Petra Zoodsma - Huitema

Eigenaar, Pure InSense

“Ine is een toegevoegde waarde wat betreft de ontwerpen en marketing. Ze denkt goed mee met de klant, draagt nieuwe ideeën aan om zo samen tot het beste resultaat te komen. De communicatie hierover verloopt soepel en snel.

Kortom wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Ine!

Ine is vernieuwend, accuraat & out of the box denkend”

Maurits Kooistra

Directeur, Gerko

Al vind ik het zelf heel leuk om met ontwerpen te spelen, vond ik het nu hoogtijd om de professional in te schakelen. Ine haar persoonlijkheid en benadering vond ik bij mij passen. Ik heb contact met haar opgenomen om mijn allereerste e-boek te ontwerpen. En zoals verwacht, is de resultaat uitmuntend. Ik ben erg blij met de uitstraling van mijn e-boek, past helemaal bij wie ik ben en wat ik daarmee wil uitdragen.

Dit is een wake-up call voor iedereen die ‘zelf aan het prutsen is om de kosten maar te drukken’ en het zelf gewoon niet kan. Schakel een professional in met aandacht voor jouw wensen. Ine luistert naar je en begrijpt je en daarom kan zij als geen ander een ontwerp naar wens maken. En dat is fijn. Het neemt een hoop ballast van je schouders van ‘het zelf moeten doen’ en je krijgt er iets verrassends prachtig voor terug. De communicatie is ook snel en prettig, wat ik heel belangrijk vind.“

Veronika Osinga - Sabolová

Eigenaar, Stylexperience