0612249858 info@inechristov.nl
Selecteer een pagina

In de maand november

Worstelde ik door de emotiegroep Schuld en Schaamte (opleiding Emotiecoaching). De aangeleerde emotie die ik vooral moet aanpakken omdat ‘ie mij en m’n dromen en ontwikkeling behoorlijk in de weg kan zitten. Goh, ik hoopte stiekem op een passief verloop. Niets is minder waar. Het voordeel bleek dat ik al een een behoorlijk eind op weg ben. Hard work to be continued.

Liep ik mijn eerste 10 kilometer hard. Dit doel stelde ik me toen ik de 5km gelopen had. Sinds de gedwongen summerbreak schuurde dit doel al een tijdje. Ik ging in mijn hoofd veel waarde hechten aan het getal. Omdat ik een hekel heb aan spierpijn, wilde ik het vooral in verantwoorde stapjes doen. Elke week een stukje verder. Klinkt goed hè, maar ik werd ongeduldig. Ik besloot, vandaag ga ik het gewoon doen. En.het.lukte.prima. Dus weg met al die complexe theorieën, gewoon lopen.

Ruimde ik mijn Macbook stevig op. Meerdere GB’s verhuisd en plenty ruimte om mee te werken. #scherpezaag

Overlegde ik met @Tineke en @Elies over #HorseMinded. @Gelukfabriek schoot ons die dag te hulp in de vorm van een strategiesessie. Wij kunnen namelijk urenlang praten over paarden, de paardensport en het hele circus eromheen. Maar dan komt er weinig van de grond. En dat is wel de bedoeling. Dus, hup, hup, actie!

Graaide ik met bibberende handjes twee alerte kippen uit het hok op @Boerderij De Tempel. Voor onze vakantie verruilden onze drie Seabright krielkippen hun ren in Ried voor de ultieme vrijheid in Greonterp. Tot onze grote verbazing werden zij niet direct in de eerste twee dagen geveld, ondanks hun totale gebrek aan ervaring in ‘the open’. Kranige kipjes die drie musketiers.
Wij hebben nu twee grote kippen die hopelijk met regelmaat heel bijzondere groene eieren gaan leggen. Goeie ruil toch?! Alhoewel, bij eierschaarste gaan de groene eieren naar de gasten in de B&B. #ruilhandel